Windows 10 April 2019 Update May 2019 Update

"Windows 10’s May 2019 Update" er den neste store Windows-oppdateringen. 

Ny Windows 10-oppdatering forsinket – igjen

Forsinket! Vårens store oppdatering av Windows 10 har endret navn til "Windows 10’s May 2019 Update". Den blir først tilgjengelig i slutten av mai, hvis vi skal tro Microsoft.

8. april 2019 av Steffen Nielsen

De systematiske halvårlige oppdateringene av Windows 10 blir nå litt mindre systematiske. 

Den neste oppdateringen er nemlig utsatt til mai. Det endrer mønsteret fra de siste årene, der de halvårlige oppdateringene har kommet i april og oktober.

Det betyr også at den neste oppdateringen får nytt navn.

Windows 10 May 2019 Update

Microsoft melder at de vil kalle den nye oppdateringen "Windows 10 May 2019 Update" (mot tidligere "Windows 10 April 2019 Update") og regner med å ha den klar i slutten av mai.  

Årsaken til forsinkelsen er ifølge Microsoft at de ønsker å gjennomføre mer omfattende tester enn sist høst, da september-oppdateringen 1809 hadde flere problemer.

> I denne artikkelen kan du lese om alle oppdateringene av Windows 10 i årenes løp

Nye navn på Windows-oppdateringer

Ting kan imidlertid tyde på at Microsoft selv er klar over navneforvirringen som oppstår rundt de halvårlige oppdateringene. 

I stedet for den gamle betegnelsen "1903" (altså mars 2019), har nemlig selskapet brukt betegnelsen "19h1" den siste tiden. Den betyr bare at oppdateringen kommer i løpet av første halvår 2019, og det kan jo virke som en fornuftig løsning.

Men hva inneholder oppdateringen som venter deg og alle andre Windows-brukere? Det kan du lese mer om i artikkelen vår om nyhetene i mai-oppdateringen.

For øvrig bør du være klar over at den nye oppdateringen vil kreve mer ledig plass på harddisken.

Kanskje du er interessert i...