Ny Windows 10-oppdatering kommer i april

Nå kommer det snart enda flere forbedringer av Microsofts operativsystem.

4. januar 2017 av Mikkel Jacobsen

Ifølge hjemmesiden for Windows-entusiaster MSpoweruser.com er Microsoft i ferd med å legge siste hånd på den neste store oppdateringen av Windows 10. Creators Update, som oppdateringen heter, blir klar i april.

Creators Update inneholder blant annet en splitterny 3D-versjon av tegneprogrammet Paint, helt nye pratemuligheter, et musikkprogram som lar deg komponere selv, forbedringer av Edge-nettleseren og støtte for Virtual Reality.

Vi har tidligere skrevet om Paint 3D her.

Det er ingen konkret dato for utgivelsen, og for å sikre at alt virker etter hensikten, blir store Windows-oppdateringer først tilgjengelig for en begrenset mengde brukere om gangen på ikke fastlagte tidspunkter.

For de utålmodige pleier det heldigvis å være mulig å oppdatere manuelt fra første sekund. Vi lover å være på pletten med en veiledning før den tid.

Har du ennå ikke gått over Windows 10? Det er fortsatt gratis å oppgradere til Windows 10 hvis du bruker koblingen på Microsofts side for Økt tilgjengelighet, for det er ingen kontroll med om du faktisk benytter deg av Økt tilgjengelighet til daglig. Du må bare ha nøkkelen til Windows 7 eller 8 for hånden.

Kanskje du er interessert i...