Windows 10 Fall Creators Update

Nå kan du oppdatere til nyeste Windows 10-versjon. 

© MyImages - Micha / Shutterstock

Slik får du den nyeste Windows 10-oppdateringen

Den nyeste Wndows 10-oppdateringen, Fall Creators Update, inneholder mange nye funksjoner. Her ser du hvordan du installerer den.

17. oktober 2017

Endelig er den her; Microsofts nyeste inkarnasjon av Windows 10, Fall Creators Update.

Det betyr en rekke nye og smarte funksjoner, men du er kanskje usikker på om du bør oppdatere med det samme, eller om det er lurt å vente? 

Vi har sett nærmere på oppdateringen og noen av forbedringene og nyhetene du kan se frem til. 

Nyheter i Windows 10 Fall Creators Update

  • Ny Photos-app som gjør det lettere å organisere og redigere bilder. Sjekk for eksempel funksjonen Historiemiks som kan lage en lysbildevisning fra den siste ferieturen.  
  • Windows 10 har fått støtte for VR, og dermed kan du være med på VR-bølgen, forutsatt at du har en kompatibel pc og et hodesett som støtter teknologien.
  • Paint 3D gjør det enkelt å jobbe med 3D, slik at du for eksempel kan se hvordan en tegneseriefigur som du selv har tegnet, kan bevege seg.
  • Datamaskinen kommuniserer nå også med iOS og Android-telefoner, slik at du kan starte en økt i nettleseren på smarttelefonen og fortsette på datamaskinen. Les mer her ...
  • I tillegg gir Fall Creators Update enkel tilgang til kontaktene dine og mulighet for tilpasse innstillingene slik at du får bedre batteritid og en rekke andre funksjoner.

> Akkurat nå får du to utgaver av Komputer for alle sammen med et IP-overvåkingskamera, slik at du kan holde øye med hus og hjem fra smarttelefonen, for bare 69,50 kroner. Du sparer 701 kroner!

Slik oppdaterer du pc-en til den nyeste Windows-versjonen

Det første du må sørge for før du oppdaterer, er at maskinen oppfyller systemkravene for den nye versjonen av Windows 10. 

Du må minst ha en prosessor på 1 GHz, 1GB RAM for 32-bitersversjonen og 2GB RAM for  64-bitersversjonen samt minst 16 GB ledig plass for 32-bitersversjonen og 20 GB for 64-bitersversjonen.

Du må også huske å sikkerhetskopiere maskinen før du oppdaterer til Windows 10 Fall Creators Update.

Du får et varsel i Windows når oppdateringen er klar for nedlasting. 

Hvis du ikke kan vente til Microsoft mener at det er din tur, kan du laste ned oppdateringen fra deres hjemmeside med det samme.

> Les flere nyheter, tips og triks til Windows 10 her

Kanskje du er interessert i...