Prøv Windows 11 i nettleseren
Prøv Windows 11:

Få en forsmak på Windows 11 ved å kjøre operativsystemet i nettleseren. Det er imidlertid en del funksjoner du ennå ikke kan teste. 

Prøv Windows 11 i nettleseren

Klarer du ikke vente til du får Windows 11 på pc-en din? Da kan du teste operativsystemet i en morsom simulator direkte i nettleseren.

26. august 2021 av Steffen Nielsen

Microsoft regner med at Windows 11 er klart i oktober

Det føles fortsatt som ganske lenge til, hvis du, som vi, lengter etter å prøve det nye operativsystemet. 

Heldigvis har Microsoft fortalt om noen av de mange spennende nyhetene, og du kan lese om dem i artikkelen «Alt trenger å vite om Windows 11».

Prøv Windows 11 i nettleseren

Og ikke nok med det. Du kan allerede nå bevege deg rundt i Windows 11. Eller rettere sagt i en simulert utgave av operativsystemet, slik at du kan få en følelse av Windows 11.

Dette kan du gjøre på nettsiden Win11Blueedge.me. Prøv simulatoren her.

Som vist nedenfor åpnes Windows 11-simulatoren som en hvilken som helst annen nettside. Der kan du blant annet klikke på Startknappen eller prøve den nye widgeten «Nyheter og interesser».

Det er imidlertid ikke alle funksjonene på skjermen som fungerer ennå. 

Windows 11 i nettleseren.
Windows 11 i nettleseren:

Prøv Windows 11 direkte i nettleseren din. 

Bare en forsmak på Windows 11

Vær imidlertid oppmerksom på at simulatoren ikke gir deg tilgang til hele Windows 11. 

Foreløpig er det bare en liten forsmak på hvordan Skrivebordet og startmenyen fungerer. Du kan også klikke deg inn på kalkulatoren, men de øvrige funksjonene fungerer ikke ennå. 

Folkene bak nettsiden lover imidlertid at ny funksjonalitet vil legges til slik at du kan utforske stadig mer av operativsystemet.

Visste du at det ikke er alle pc-er med Windows 10 som kan oppgraderes til Windows 11? Det kommer blant annet an på hovedkortet. 

Du kan lese mer om problemet i denne artikkelen.

Kanskje du er interessert i...