genveje_komno_032015

De beste snarveiene i Windows 8

Hver ny utgave av Windows har sine egne snarveier. Her får du en oversikt over alle de beste snarveiene til Windows 8 og den store 8.1-oppdateringen. Vi gjenoppfrisker også et par gamle kjenninger.

4. februar 2015

Hvis du ofte bruker en bestemt funksjon på pc-en, er det en fordel å kunne snarveien – et par tastetrykk kan fort spare deg for mange museklikk. Det gjelder spesielt for Windows 8, som på godt og vondt har delt Windows-grensesnittet i to separate deler. På den ene siden har du det gamle og velkjente Skrivebordet, og på den andre siden har du den nye startskjermen, som nå utgjør en selvstendig del av brukergrensesnittet. Hvis du er vant til å jobbe med Skrivebordet, er det plutselig mange funksjoner som befinner seg enda flere klikk unna, så snarveiene er nyttigere enn noensinne.

Vi gjennomgår noen av de beste nye snarveiene og gjenoppfrisker snarveier som var med i tidligere utgaver av Windows, men som har blitt enda mer nyttige nå. Nylig kom den store Windows 8-oppdateringen til 8.1, som førte med seg mange nye funksjoner. Blant annet kom startknappen tilbake (men uten den gamle funksjonaliteten), og det kom også nye snarveier. Uansett om du har hatt Windows 8 lenge eller ikke, er vi sikre på at du vil finne mange nyttige snarveier her.

Kanskje du er interessert i...