smartere_komno_062014

Få en ny startknapp i Windows 8

Hvis du har Windows 8, gir programmet Pokki deg en ny og effektiv startknapp – og hvis du bruker en annen versjon av Windows, byr Pokki på en stort utvalg av smarte ekstrafunksjoner til pc-en.

14. april 2014

Da Microsoft lanserte Windows 8, valgte de å lage en Windows-utgave som var helt uten den tradisjonelle startknappen. Det var kanskje ikke så lurt, for mange brukere savner den gamle knappen og mulighetene som den ga i eldre versjoner av operativsystemet. Og her kommer det smarte programmet Pokki inn i bildet. Selv om Microsoft har gjeninnført en slags startknapp med oppdateringen Windows 8.1, så gir Pokki deg mange muligheter som du ikke finner i Windows 8.1: Det er en enkel måte å få igjen mange av funksjonene fra tidligere versjoner av Windows på. Selv om Pokki og den forbedrede startknappen trolig har mest appell til Windows 8-brukere – og alle skjermskuddene i denne artikkelen er tatt i Windows 8 – betyr ikke det at vi har glemt dere andre. Hvis du har en eldre versjon av Windows (eller hvis du ikke er interessert i startknapper), så har Pokki nemlig også andre funksjoner. Det gjelder spesielt de små og smarte programmene – de såkalte appene – som du kan starte fra Pokki. Med dem kan du bygge inn nye funksjoner i alle utgaver av Windows. Du kan f.eks. få en enkel mulighet til å holde øye med været, eposten eller andre ting som ellers er skjult bak en internettadresse i nettleseren.

Pokkis overlegne evner som startknapp og alle de andre smarte funksjonene er faktisk så gode at den store pc-produsenten Lenovo har valgt å installere programmet på alle Windows-pc-ene sine.

Kanskje du er interessert i...