Flyt_komno_032013

Flytt filene dine til en ny pc med Windows 8

Vi hjelper deg med å flytte trygt til en ny datamaskin med Windows 8, og viser hvor enkelt du kan overføre bilder, dokumenter, innstillinger og mye mer fra den gamle pc-en.

7. februar 2013

Når du kommer hjem med en nyinnkjøpt pc, inneholder den ikke noe mer enn Windows. Alle filene dine ligger fremdeles på den gamle datamaskinen, som har blitt stuet vekk et eller annet sted. Der ligger de personlige innstillingene dine i Windows, dokumenter, bilder, epost, brukerprofiler og mye mer som du sikkert har brukt mange år på å tilpasse. Alle disse filene må du ha over på den nye pc-en.

Med det enkle verktøyet Windows Enkel overføring kan du få med deg alt det viktigste fra en eldre pc til en ny modell med Windows 8. Det eneste du trenger, er en ekstern harddisk eller en romslig minnepinne. Ellers er det bare å følge veiviseren på den gamle og den nye pc-en.

Windows Enkel overføring kan brukes uansett om den gamle pc-en kjører Windows XP, Windows Vista eller Windows 7. Programmet ligger allerede i Windows 7. Hvis du vil overføre filer Windows XP eller Vista, må du installere programmet på cd-en som følger med Komputer for alle nr. 3/2013 eller laste ned Windows Enkel overføring fra Microsofts hjemmeside.

Kanskje du er interessert i...