windows_komno_152012

Stor guide til Windows 8

Noe tilsvarende har du aldri prøvd! Windows 8 bugner av nyvinninger og likner ikke mye på sine forgjengere. Det er raskere, enklere og smartere, men mye må forklares - og det gjør vi for deg her.

9. oktober 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om Windows 8.

Tre år etter at Windows 7 så dagens lys, er oppfølgeren her. Og her snakker vi ikke her om en mindre oppdatering hvor det kanskje pyntes litt på utseendet og det tekniske får en diskré justering. Nei, her snakker vi om en fullstendig overhaling – Windows 8 framstår som noe nytt på stort sett alle områder.

Det nye Windows er skapt for å kjøre på både datamaskiner, nettbrett og smartmobiler. Den grafiske brukerflaten krever derfor ikke noen stor og sterk datamaskin, og kan i tillegg betjenes med fingertuppene på en liten, trykkfølsom skjerm. Vi fryktet at den nye trykkfølsomme brukerflaten ville gjøre det vanskelig å bruke mus og tastatur, men faktisk er det blitt lettere. På toppen av det hele har det kommet flere nyskapende funksjoner som er myntet på nettopp mus og tastatur – for eksempel den geniale søkemotoren som vi kommer nærmere inn på i denne artikkelen.

Kanskje du er interessert i...