Hemmeligheder_komno_172013

Få mer ut av Windows 8

Vi avslører de skjulte funksjonene i Windows 8. Her får du tips og snarveier som gjør deg til superbruker av det nye operativsystemet.

11. november 2013

Hvis pc-en din er mindre enn ett år gammel, ble den trolig født med Windows 8. Da har du allerede prøvd deg på det nye operativsystemet og oppdaget at alt ikke er som før. Det er en del programmer som ikke virker i Windows 8, selv om de fungerte i eldre Windows-utgaver. En del funksjoner har overlevd, men de er kanskje plassert helt andre steder enn du er vant til. Og som noe helt nytt kan du gå til nettbutikken Windows Store og installere små nyttige eller underholdende applikasjoner – de såkalte appene.

Så selv om Windows 8 har vært blant oss i et år, er det fort gjort å føle seg litt fortapt. Startskjermen med programmer, apper og snarveier er for eksempel en helt ny tilnærming til systemet, og her finner du både velkjente og nye funksjoner. Vi har gravd dypt i operativsystemet og funnet skjulte funksjoner og mange fantastiske tips som gjør opplevelsen av Windows 8 enda bedre.

Kanskje du er interessert i...