3dskærme_komno_042012

Test av 3D-skjermer

3D-skjermene går sin seiersgang over hele verden. Derfor tar vi på oss kritiske 3D-briller og ser hvordan de klarer seg, og da også som vanlige flatskjermer til pc-en.

28. august 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om 3D-skjermene.

Med en 3D-flatskjerm og riktig type 3D-briller får du ekstra dybde når du ser på tredimensjonale filmer, spill og bilder. Og det er en ren fornøyelse å se når Hollywoods beste effekter nærmest spretter ut av skjermen og helt inn i stua. Nå er det heller ikke så veldig mye dyrere å kjøpe en flatskjerm som støtter 3D. Så hvis du likevel trenger en ny skjerm til hjemmekontoret, kan du jo kjøpe en med 3D-funksjon og få deg noen gode film- og spillopplevelser i samme slengen. Den kan selvsagt også brukes som en vanlig flatskjerm, og da må du heller ikke ha på deg 3D-brillene når du ser på den.

Det er ikke så lenge siden Avatar hadde kinopremiere, og vi tar vel ikke akkurat munnen for full hvis vi sier at den ble en kjempesuksess. Faktisk så stor at filmen og teknologien bak den ga nytt liv til de døde 3D-filmene. Og det er disse fantastiske 3D-effektene fra kinoen som du nå også kan nyte hjemme ved skrivebordet.

Kanskje du er interessert i...