Collage_komno_072014

Kjempeflotte kollasjer av bildene dine

Med et nytt og smart program kan du lage flotte kollasjer av de beste fotografiene dine. Resultatet kan du skrive ut og henge opp på veggen, eller gi bort som gave. Her viser vi hvor enkelt det er.

11. mai 2014

Programmet Collagerator kan lage flotte kollasjer av de digitale bildene dine, og det er enkelt og intuitivt å bruke. Du velger bare bildene dine og en mal, justerer en anelse på resultatet, og vips så er du ferdig. Den ferdige kollasjen er klar til å sendes eller skrives ut.

Fordelen med Collagerator er at du ikke trenger å ta stilling til en drøss med valg underveis. Du kan lage en fiks ferdig kollasj med bare fem museklikk.

Selv om det kan gjøres ganske enkelt og oversiktlig på den måten, viser vi deg også hvordan du kan bruke de mer avanserte mulighetene i programmet, så du virkelig kan være kreativ.

I Collagerator kan du nemlig tilpasse nøyaktig hvor hvert bilde i kollasjen skal plasseres, så resultatet passer perfekt på stueveggen – eller du kan f.eks. velge å vise alle bildene i kronologisk rekkefølge.

Du kan dessverre ikke skrive ut de ferdige kollasjene rett fra programmet, men du kan lagre i en lang rekke bildeformater som du f.eks. kan skrive ut fra Word.

Kanskje du er interessert i...