KOM_NO_18_170903-NR18_C_Stortest_A3-print_Web

Skriv ut bilder i storformat

En A3-skriver er suveren til plakater og store bilder, så du kan nyte detaljene i de beste bildene dine. Vi tester fem skrivere som kan skrive ut på alt fra postkort via vanlig papir til kjempestort fotopapir.

11. desember 2013

De aller fleste skriverne på markedet kan skrive ut dokumenter med tekst, grafikk og bilder i ulike størrelser opptil A4. Dette kan gi flotte resultater, men noen ganger fortjener de beste digitalbildene dine noe enda større. I formatet A3 kommer virkelig bildene dine til sin rett, og størrelsen passer perfekt til å henge opp på veggen.

Vi har testet fem blekkskrivere som alle kan skrive ut dokumenter, plakater, plansjer og bilder i størrelser fra postkort på 10 x 15 cm til A3. Og moroa stopper ikke her, for fire av testdeltakerne kan skrive ut i et enda større format kalt A3+, som er på 32,9 x 48,3 cm.

Sett under ett er disse fem skriverne veldig forskjellige. Noen kan alt mulig, altså skanne, kopiere og skrive ut. De andre er laget for å dekke ett behov, som altså er å skrive ut dokumenter og bilder i storformat.

Kanskje du er interessert i...