Appen Google Trips gjør det enkelt å få mer ut av ferieturen.

Google Trips gjør det enkelt å få mer ut av ferieturen.

Full kontroll i ferien med appen Google Trips

Masser av tips til lokale severdigheter, hjelp til å holde styr på reservasjoner, og anbefalinger av spisesteder. Googleappen Trips hjelper deg til å få mer ut av ferieturen.

27. juni 2017 av Mathias Alsted Lund Flinck

Den nye roamingavtalen for EU/EØS trådte nylig i kraft, og det betyr gratis data for alle som reiser sørover i sommer. 

Med gratis data på telefonen kan du dra nytte av alle fordelene i Google-appen Trips. Den gjør det lettere å få mer ut av feriedagene – særlig hvis du har en Google-konto.

Se de nye prisene på mobildata fra ditt teleselskap.

Trips kan for eksempel skanne Gmail-boksen din og finne reisebekreftelse på ferieturen. Deretter henter appen en masse informasjon om destinasjonen og gjør det enkelt å holde styr på flytider og hotellreservasjoner. 

Oppdagelsetur med Google Trips

Når appen vet at du skal på ferie, gir den forslag til aktiviteter i området du skal til. Du får forslag til severdigheter som kan deles inn i kategoriene innendørs, utendørs og barnevennlige, i tillegg til tips om spisesteder.

Samtlige severdigheter har korte beskrivelser og baserer seg på anmeldelser fra Google, slik at det blir lettere å finne de lokale perlene. Du kan også lagre severdigheter som favoritter, slik at det går raskt å finne dem igjen.

Får du ikke gratis data av teleselskapet ditt, eller hvis du reiser utenfor EU/EØS – kan du fremdeles dra nytte av Trips. 

Du kan nemlig laste ned all informasjon i appen til telefonen før du går på flyet.

Her kan du laste ned Trips til Android og iOS.

Kanskje du er interessert i...