Uundværlige komno 072015

Her får du de 8 beste appene til Windows 8

Her får du åtte nyttige apper til Windows 8 og tips om hvordan du bruker dem. Du får også tips om hvordan du laster ned apper og et smart triks som lar deg åpne apper fra Skrivebordet.

3. mai 2015

De aller fleste som har fått den nyeste utgaven av Windows, foretrekker å bruke det gamle Skrivebordet framfor den nye startskjermen med alle flisene. Det var nok grunnen til at Microsoft gjorde det mulig å hoppe over hele startskjermen i Windows 8.1.

Derfor kan det godt hende at du aldri ser snurten av flisene på startskjermen. Og det er litt synd. For de aktive flisene er faktisk riktig smarte. De lar deg for eksempel se værmeldingen eller nye epostmeldinger uten å åpne programmer. Det er også mange fine apper og en appbutikk som gjør det lett å finne nye og nyttige verktøy.

Vi presenterer åtte av de beste appene til Windows 8 og viser hvordan du får mest mulig ut av dem. Hvis du foretrekker å jobbe på Skrivebordet, viser vi deg hvordan du finner startskjermen. Og vi gir deg et smart triks som lar deg starte apper uten å forlate Skrivebordet.

Kanskje du er interessert i...