1 apps komno 072016

Last ned de beste appene til Windows 10

App-butikken i Windows 10 byr på mange smarte programmer, og her finner du tre av butikkens beste.

25. april 2016

Windows Store inneholder per i dag færre apper enn Google Play Store eller Apple App Store, og særlig utvalget av norske apper er begrenset. Likevel finnes det mange smarte programmer i Windows Store, og det kommer flere hver eneste dag. Butikken har blant annet en stor kategori av gratisapper som er full av gode verktøy og underholdende spill til datamaskinen.

Her får du tre av våre favoritter fra overflødighetshornet av gratisprogrammer i Store:

Wunderlist Få full oversikt over gjøremålene dine på Wunderlist, der du kan legge inn utallige huskelister. Du kan også bruke Wunderlist på flere enheter og dele lister med andre, slik at flere brukere kan legge til og fjerne punkter på listene. Det betyr at noen der hjemme på kjøkkenet for eksempel kan legge til kaffe og tomater på handlelisten, mens du står og fyller handlekurven i den lokale matbutikken.

Microsoft Solitaire Collection Windows 10 leveres i utgangspunktet uten spill og underholdning, men det er det lett å gjøre noe med ved å laste ned Microsoft Solitaire Collection. Her får du klassiske kabaler som 7-kabalen, Edderkoppen og Napoleon, som tidligere har vært en fast del av Windows. Appen byr også på muligheter for å endre utseende på både kort og bakgrunn, slik at du kan sette et unikt og personlig preg på spillene.

YR Unofficial I påvente av en offisiell YR-app gjør denne appen, signert Muhammad Niazi, jobben på en glimrende måte. Den er rask og stabil og gir en enkel oversikt over været der du er eller dit du skal – akkurat som du er vant med fra Yr-appen på smarttelefonen med iOS eller Android.

> Les mer om App

Kanskje du er interessert i...