Slideshow komno 032016

Verdens enkleste bildevisning

Med tre enkle trinn kan du produsere en utrolig flott bildevisning. Du lærer også hvordan du legger til overganger, musikk og andre effekter.

10. februar 2016

Etter en minneverdig ferie ville det være synd hvis de digitale bildene ender i en mappe på pc-en der de aldri blir vist. En bildevisning er den logiske løsningen når du vil gjøre noe ekstra ut av bildene ved for eksempel å presentere dem på skjermen eller legge dem ut på nettet, slik at du kan dele dem med familie og venner.

Icecream Slideshow Maker er et uhyre enkelt program, og gjør det faktisk mulig å lage en severdig bildevisning på fem minutter. Likevel kan du også gjøre mer ut av det: Hvis du har en serie med flotte feriebilder, kan de elegante overgangene i programmet gjøre dem enda mer spennende samtidig som du får muligheten til å legge til musikk. Det er også opp til deg hvor lenge hvert enkelt bilde skal vises, før overgangen tar publikum videre til det neste bildet i serien.

Her ser du hvordan du lager en flott bildevisning i tre enkle trinn. Vi viser også flere av funksjonene og lydeffektene i programmet.

Kanskje du er interessert i...