Nintendo Switch

Nintendo Switch med rekordsalg

© Nintendo

Nintendo Switch går unna som varmt hvetebrød

Salget av Nintendos nye konsoll Switch har fått en god start – etter to dager har den slått salgsrekord.

8. mars 2017 av Mikkel Jacobsen

Den nye Switch har overgått Wii som Nintedos raskest selgende konsoll. Det forteller sjefen for Nintendo America, Reggie Fils-Aime, i et intervju med avisen The New York Times. Intervjuet har ennå ikke stått på trykk, men avsløringen kom på Twitter-profilen til journalisten bak intervjuet.

Nintendo har ikke oppgitt de nøyaktige salgstallene, men som Business Insider skriver,solgte WII 600 000 enheter i løpet av den første uken på det amerikanske markedet. Det betyr at Switch i hvert fall har slått det tallet..

Det er flotte salgstall, og Nintendo trenger all Switch-suksessen de kan få, for selskapets forrige satsing, nemlig WiiU – etterfølgeren til Wii – endte med et salg på bare litt over 13 millioner enheter i løpet av sin levetid.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

© Nintendo

Leveres med kritikerroste spill

Som Ars Technica bemerker trenger Switch mer enn en fantastisk åpningshelg før det for alvor kan kalles en suksess. Salget bør fortsette i samme høye tempo.

Heldigvis for Nintendo er Switch lansert sammen med det helt nye The Legend of Zelda: Breath of the Wild, som raskt ble ett av tidenes mest kritikerroste spill.

Nintendo Switch er lansert i Norge, men vi har ennå ikke sett noen salgstall for konsollen.  

Du finner den til best pris her

Kanskje du er interessert i...