Den nye Nintendo Switch overbeviser ikke.

© Nintendo

Nintendo Switch kommer i mars

Men pris og batteri skuffer.

13. januar 2017 av Mikkel Jacobsen

Det virket svært lovende for Nintendo. Switch skulle være det store comebacket etter den litt lunkne mottakelsen av Wii U. Lanseringen var i dag tidlig, og Switch kommer 3. mars.

Det blir en dyr maskin. Den norske prisen blir på cirka 3700 kroner.

Mye kan tyde på at Nintendo skyter seg selv i foten, for når kjøperne for en tilsvarende sum kan få en Xbox eller PlayStation, som har et større utvalg av spill, kan Nintendo få problemer.

Skuffende batteri
Det mest skuffende med Switch er batteritiden. Switch er en blanding at en tv-konsoll og en håndholdt maskin, og batteritiden utenfor hjemmets fire vegger er bare tre til seks timer på fulladet batteri.

Nintendo har også annonsert at maskinens nettjeneste er gratis i de første seks månedene av konsollens levetid, og at du deretter må du ha et månedsabonnement for å spille på nett. Prisen er ikke nevnt, så dette er også noe må tas i betraktning før man handler.

Det er heller ikke så mange spill klare til lanseringen. Det nye Super Mario Odyssey kommer først en gang til høsten. Det er i det hele tatt en del som tilsier at man bør vente litt før man går til innkjøp av Nintendo Switch.


Titler som er bekreftet ved lanseringen:

1-2-Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Skylanders Imaginators

Just Dance 2017


Du kan se lanseringen her:

Kanskje du er interessert i...