Dropbox logo

Dropbox utvider med nye programmer

Den populære lagringstjenesten Dropbox utvider butikken med nye programmer for epost, foto og business.

23. april 2014

Den nettbaserte lagringstjenesten Dropbox har lansert tre nye programmer. En eposttjeneste, et fotoprogram og en businessversjon som gjør det lettere å bruke Dropbox-kontoen på jobben - blant annet ved å opprette grupper og skille private og jobbrelaterte filer.

Dropbox er også i gang med et prosjekt som heter "harmony", som gjør det mulig å se om det er andre som jobber med et dokument i Microsoft Office. På den måten kan du være sikker på at du alltid jobber med den siste versjonen av dokumentet.

Det nye fotoprogrammet heter ”carousel”, som betyr karusell. Programmet kan lastes ned til smartmobiler og nettbrett. Det samler alle bildene dine og gjør det lettere å orientere seg i dem. Samtidig blir bildene automatisk sikkerhetskopiert til Dropbox.

Til slutt har vi et epostprogram med det enkle navnet Mailbox, som foreløpig er tilgjengelig på Android-telefoner. Det ble kjøpt opp av Dropbox i 2013 og er et epostprogram som er optimalisert for berøringsfølsomme skjermer.

For øyeblikket har Dropbox omkring 275 millioner brukere over hele verden. Med de nye tilleggene tar Dropbox opp konkurransen med Google Disk og Microsofts OneDrive.

Kanskje du er interessert i...