Adobe Photoshop CS5 box

Nå kan du leie Photoshop

Har du behov for å redigere en bunke med bilder, men ikke lyst til å betale 7000 kroner for Adobe Photoshop? Da kan du leie programmet på månedsbasis i stedet.

12. april 2011

Med den nye utgaven av det kjente bildebehandlingsprogrammet Photoshop har Adobe lansert en ny forretningsmodell. I stedet for å betale de 7000 kronene som programmet koster i nettbutikken kan du leie det på månedsbasis. Det betyr at du har muligheten til å prøve det før du kjøper, men du kan også velge å fortsette å bruke det og bare betale hver måned.

Det koster 530 kroner i måneden å leie Adobe Photoshop CS5 hvis du ikke vil binde deg til mer enn en måned om gangen, og 320 kroner i måneden hvis du binder deg til et år. Leier du programmet på månedsbasis, har du altså betalt den vanlige prisen etter cirka 14 måneder (men du eier det likevel ikke), så tilbudet er nok smartest for folk som bare har bruk for Photoshop en gang iblant. Den utgaven av Photoshop,som du kan leie, er nøyaktig det samme som du får hvis du kjøper programmet. Den må altså installeres på harddisken og aktiveres.

Du kan leie Photoshop på Adobes nettside via lenken til høyre.

Kanskje du er interessert i...