skypeoutlook

Microsoft samler Skype og Outlook.com

Skype blir snart en integrert del av Outlook.com, så du kan ringe eller sende videomeldinger i stedet for epost.

6. mai 2013

Microsoft vil kombinere internett-telefoni-tjenesten Skype med eposttjenesten sin, så du i framtiden kan sende mer enn vanlig epost når du logger deg på internettutgaven av Outlook, tidligere kjent som Hotmail. Med Skype-funksjonen kan du blant annet sende videomeldinger eller ringe opp kontaktene dine.

Du får også muligheten til å bruke Skypes chatfunksjon rett fra innboksen, så du raskt kan sende små meldinger til vennene dine. Du kan synkronisere kontaktene dine fra de to tjenestene, så du for eksempel får en samlet liste med epostadresser.

Kombinasjonen av Skype og Outlook.com kommer kort tid etter at Microsoft lukket Messenger, som ga mange av de samme mulighetene og funksjonene.

Hittil er det bare engelskmenn som kan bruke Skype fra Outlook.com-profilen sin, mens amerikanerne og tyskerne blir de neste som får muligheten. Deretter forventer Microsoft å rulle ut tjenesten i hele verden.

Det er foreløpig uvisst når tjenesten kommer til Norge, men vi regner med at det kommer til å skje i løpet av de neste månedene.

Kanskje du er interessert i...