Word_komno_092012

Bli bedre i Word

11 effektive tips og triks. Nå kan du få enda mer nytte av Word. Vi gir deg mange eksperttips til tekstbehandlingsprogrammet Word.

17. juni 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om Word.

Microsoft Word er et verktøy som kan brukes til mye mer enn å bare skrive enkle brev. Programmet skjuler mange smarte funksjoner som du sannsynligvis ikke kjenner til. Her viser vi de beste av dem.

Det har skjedd mye siden den første utgaven av Word kom til IBMs pc-er i 1983. Det kryr av menyer og undermenyene i programmet, så det er lett å se at Word inneholder uhyre mange funksjoner. Kanskje til og med litt for mange noen ganger. Hvis du bare har behov for å skrive et brev eller en enkel liste, fins det mange gratis alternativer. Men til store oppgaver er det vanskelig å slå Word.

I den store Wordskolen vår, som har gått i 18 utgaver av Komputer for alle, har vi skrevet om mange av de nyttige funksjonene i Word. Her går vi et skritt videre og gir deg en komplett samling med mer avanserte tips. Enkelte av tipsene viser hvordan du bruker noen av de innebygde og mer ukjente funksjonene i Word. Andre krever at du installerer en såkalt add-in.

Kanskje du er interessert i...