3_oprydning_komno_052015

Effektiv opprydding på et blunk

Med en grundig opprydding på pc-en får du både mer plass til filene og bedre oversikt. Her får du en pakke med tre effektive oppryddingsprogrammer.

18. mars 2015

Harddisker er blitt så store og billige at det kanskje ikke virker like viktig å rydde på dem som det en gang var. På den andre siden tar de små, lynraske SSD-ene stadig mer over for tradisjonelle disker. Her er plassen dyr, så små, bærbare pc-er har ofte bare 128 GB tilgjengelig. Og da er det vrient å få plass til dokumenter når Windows lett tar opp rundt en fjerdedel.

Selv om du har masse plass, for eksempel på en stasjonær pc som du kan kjøpe flere og større harddisker til når de gamle er fylt opp, så er det likevel en fordel å rydde litt.

Det er frustrerende med snarveier som ikke fører noe sted, og det kan gjøre at det blir vrient å finne programmene. Hvis dubletter er spredd ut over harddisken, kan det føre til at du ikke lenger vet hvilken utgave av en fil som er den nyeste.

Det vil si at Skrivebordet på datamaskinen ikke er så forskjellig fra et fysisk skrivebord. Jo ryddigere du har det, desto lettere blir det for deg og Windows å finne fram til tingene deres.

Derfor har vi funnet fram tre effektive gratisprogrammer som gjør ryddejobben enklere.

Kanskje du er interessert i...