Test_opdatering_komno_142012

Test av oppdateringsprogrammer

Oppdateringsprogrammer laster automatisk ned nye versjoner av de forskjellige programmene på pc-en din. Her har vi testet fem forskjellige utgaver av dem.

18. oktober 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om oppdateringsprogrammer.

Et oppdateringsprogram er en kjekk metode for å holde alle programmene på datamaskinen oppdatert. Oppdateringsprogrammet søker automatisk gjennom pc-en, viser hvilke programmer som kan oppdateres og hjelper deg med å finne nyeste versjon.

Det høres enkelt ut, men i praksis er det utfordrende for programmet å følge med på nye oppdateringer og hente de korrekte utgavene. Alt må gjøres riktig, og du skal i størst mulig grad slippe å bli henvist til oppdateringer som koster penger. Testen viste store forskjeller på hvordan det gjøres og hvor godt det fungerer.

Vi har vurdert både hastighet, brukervennlighet og særlig kvaliteten på de oppdateringene programmene har funnet. Testvinneren kjenner til over to millioner programmer og sier klart fra om detaljene, men det fins også mindre omfattende alternativer å velge mellom. Last ned testvinneren her.

Kanskje du er interessert i...