office3

Prøv nye Microsoft Office

Microsofts flaggskip Office flytter ut i nettskyen og får full trykkskjermstøtte. Nå kan du laste ned testversjonen.

2. august 2012

Office er Microsofts flaggskip, med over en milliard brukere over hele verden. I 2011 sto produktet for over halvparten av inntektene til selskapet, ifølge BBC. For å møte konkurransen fra firmaer som Apple er den nyeste versjonen av Office tilrettelagt for den nyeste teknologien.

For første gang er Office skreddersydd for nettbrett og datamaskiner med trykkfølsomme skjermer, på samme måte som Windows 8. Dessuten er programpakka integrert med telefonitjenesten Skype og den sosiale nettverkstjenesten Yammer.

Den største nyheten er nok at Office går over til å bli en såkalt skybasert tjeneste. Det vil si at programmene ligger ute på en server og kan kjøres på en hvilken som helst datamaskin. Filer og dokumenter blir i utgangspunktet lagret på Microsofts skytjeneste Skydrive, så du har tilgang til dem på alle datamaskiner og mobiltelefoner som du bruker. I skrivende stund har vi ingen informasjon om prisen.

Husk at dette er en uferdig versjon, ikke en demoversjon eller et ferdig produkt. Det kan forekomme feil og mangler, så du tester programmet på eget ansvar. Programmet krever Windows 7 eller 8.

Kanskje du er interessert i...