Nemme_komno_102012

Enkle løsninger på dataproblemene dine

Har du støtt på et irriterende problem som ikke gir noen mening i det hele tatt? Plutselig slutter lyden å virke? Eller maskinen henger seg opp hver gang du vil se en video på nettet? Microsoft tilbyr gratis hjelp med mange vanlige pc-problemer.

28. juni 2012

Les mye mer om hvordan du fikser dataproblemene dine i denne artikkelen

Trenger du øyeblikkelig hjelp? Da kan Microsoft Fix it være løsningen. Denne nye tjenesten fra Microsoft er fremdeles under utvikling – og ikke perfekt på noen måte – men den virker allerede svært lovende. Fix it kan løse mange problemer ved hjelp av et lite program som kjøres på en nettside – så mange små datareparasjoner blir helt ukompliserte. Det betyr i praksis at du slipper å rote rundt på Google for å finne mer eller mindre tvilsomme løsninger. Og i tillegg er det gratis.

På Fix it-siden får du hjelp som Microsoft står inne for, og du trenger bare å starte prosessen. Dessverre er ikke alt oversatt til norsk ennå, og mange av de lange og mer tekniske forklaringene er fremdeles på engelsk. Derfor fokuserer denne artikkelen på de tingene som Fix it kan gjøre automatisk – uten at du trenger å tenke for mye på det tekniske.

Kanskje du er interessert i...