Keepit lille logo

50 GB GRATIS sikkerhetskopiering

Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB gratis lagringsplass til alle dine filer – og det virker både med pc, smarttelefon og nettbrett.

24. juni 2015

Hvis du abonnerer på Komputer for alle, får du hele 50 GB gratis plass til sikkerhetskopiering fra danske Keepit. Bare klikk på Keepit Plus-boksen under for å komme i gang. Du kan også velge produktet Keepit Premium, der du får hele 1 TB til rådighet. Det koster normalt 468 kroner i året, men som abonnent på Komputer for alle får du 20 prosent rabatt og betaler kun 375 kroner.

Keepit Plus 50 GB Keepit Premium 1 TB
keepit for abonnenter på Komputer for alle keepit free
Kom i gang nå! (GRATIS) Kjøp tilgang nå!


Med Keepit Plus har du som abonnent på Komputer for alle alltid en sikkerhetskopi av de viktigste filene. Med programmer til pc og apper til mobiltelefon og nettbrett, lagres alle dine bilder, videoer og dokumenter på nettet, slik at du alltid kan laste ned en kopi hvis du blir utsatt for tyveri, brann eller virus. Filene er også i sikkerhet hvis datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen blir ødelagt. Du kan til og med lagre en kopi av all epost og kopiere bilder tatt med mobilkameraet, helt gratis.

Alt dette får du:

  • 50 GB lagringsplass
  • Installasjon på 4 forskjellige enheter
  • Virker på pc, Mac, nettbrett og smarttelefon
  • Lagrer filendringer i 30 dager
  • Sikkerhetskopi av filer, epost, Gmail, Office 365

>> Spørsmål og svar om keepit

>> Bestill abonnement her og få 50 GB sikkerhetskopi fra Keepit

I tillegg 50 GB plass hos keepit får du:

  • Bladet Komputer for alle levert i postkassen
  • Gratis tilgang til Fordelssonen med programmer, apper og tilbehør til Windows
  • Gratis hjemmesideservice via 123hjemmeside

Sikkerhetskopi på nett er et sikkert valg! Nettbasert sikkerhetskopiering er trygt og enkelt. Du slipper å tenke på ekstra utstyr, kabler og ledninger som skal kobles sammen hver gang du skal ta en sikkerhetskopi. Og viktigst av alt: Du behøver ikke lenger å huske at du må sikkerhetskopiere. Programmet fra Keepit gjør det for deg, helt automatisk. Det eneste du må tenke på er å installere et lite program og starte den første sikkerhetskopien. Sikkerheten er selvfølgelig den aller beste!

Kanskje du er interessert i...