Keepit lille logo

Spørsmål og svar om Keepit Plus

Hvis du abonnerer på Komputer for alle, får du 50 GB gratis plass til sikkerhetskopiering av alle dine filer. Her har vi samlet de viktigste spørsmålene og svarene om tjenesten.

24. juni 2015

Hvis du abonnerer på Komputer for alle, får du hele 50 GB med plass til sikkerhetskopiering på nettet. Når du har installert programmet på en pc eller appen på en smarttelefon eller et nettbrett, er det en enkel sak å kopiere filene til og fra den nettbaserte lagringen, slik at du aldri mer mister viktige filer.

Med Keepit kan du samle hele ditt digitale liv på ett sted. Du kan alltid laste ned en kopi hvis du mister data fra pc, mobil eller epost. Men Keepit har faktisk mye mer å by på. Programmet gjør det nemlig mulig å finne og dele med andre, selv om du ikke har din egen maskin tilgjengelig.

>> Få dine 50 GB nå!

SPØRSMÅL OG SVAR OM KEEPIT

Hvor sikker er Keepit? 

Alle data transporteres over en kryptert TLS-linje til Keepits nettjenere. Her oppbevares de i kryptert form ved hjelp av teknologien AES. Det betyr at dine data er så sikre som de kan være.

Når tar Keepit sikkerhetskopi av filene? 

Keepit benytter CDP, som står for "Continuous data protection". Det betyr at Keepit tar en sikkerhetskopi så snart en av filene som skal kopieres blir endret. Det betyr at det kan kjøres flere sikkerhetskopier i løpet av en dag, eller ingen i løpet av en uke, hvis det ikke skjer noen endringer. Sikkerhetskopieringen foregår i bakgrunnen. Skulle den bli avbrutt, vil den fortsette der den slapp neste gang du er på nettet.

Tar Keepit en hel sikkerhetskopi hver dag? 

Keepit husker en hel kopi av alle dine data hver gang du endrer dem, og programmet husker hvordan dine data så ut hele 30 dager bakover i tid. Dermed slipper du å ergre deg over å ha slettet bilder ved et uhell, eller dokumentet der et spesielt velskrevet avsnitt gikk tapt. Keepit benytter en smart teknologi til å overføre et absolutt minimum av data via nettet. Så snart den første sikkerhetskopien er fullført, overføres kun endringer.

Hvor lagres filene? 

Sikkerhetskopien er kryptert og ligger på nettjenerne til Keepit, både i København og Nærum i Danmark. Det tas altså en sikkerhetskopi av sikkerhetskopien mellom de to sentrene. Teknologisk er begge sentrene i en klasse for seg og håndterer også store løsninger for næringslivet og over 130 000 netthoteller i Surftown.

Hvor lenge er det GRATIS for meg å bruke Keepit? 

Så lenge du abonnerer på Komputer for alle, betaler du ingenting for lagring av 50 GB data. Hvis du trenger mer plass enn 50 GB, er det enkelt å oppgradere til 1 TB – og abonnerer du på Komputer for alle, får du til og med rabatt.

Hvor finner jeg abonnementsnummeret mitt? 

Abonnementsnummeret finner du sammen med din adresseinformasjon på fakturaen som følger med bladet. Har du problemer med å finne nummeret, får du hjelp av vår kundeservice. Telefonnummeret til kundeservice finner du her

Hvordan blir jeg abonnent? 

Det er enkelt å bestille Komputer for alle her på hjemmesiden. Vi har alltid et godt tilbud til nye abonnenter. Når du mottar det første bladet, får du også en faktura med abonnementsnummeret. >> Se vårt aktuelle introduksjonstilbud her

Kundeservice

Har du flere spørsmål om sikkerhetskopiering fra Keepit? Skriv en epost til Keepit's kundeservice - klikk her >>

Har du spørsmål om abonnementet på bladet? Kontakt Komputer for alles kundeservice - klikk her >>

Kanskje du er interessert i...