tips_til_dropbox_komno_052012

Skaff deg Dropbox

Når du først har prøvd å ha ubegrenset tilgang til tekstene og bildene dine fra en hvilken som helst pc, er det vanskelig å unnvære dette gratisprogrammet.

Bestill et abonnement på Komputer for alle og last ned artikkelen her

Etter hvert som båndbredden i hjemmene har økt, har nettet blitt det opplagte stedet å lagre fi ler, men det er først i løpet av de siste par åra at brukbare løsninger har dukket opp. Ett av de mest vellykkede og populære, er Dropbox.

Hva er Dropbox? Dropbox er et glimrende alternativ til å drasse på en minnepinne full av dokumenter. Med Dropbox har du alltid tilgang på filene dine via alt av datamaskiner, nettbrett og smartmobiler.

Du får to gigabyte til rådighet helt gratis, men det er mulig å øke lagringsplassen til åtte gigabyte ved å anbefale tjenesten til venner, kolleger og bekjente, hvis disse oppretter kontoer hos Dropbox. Hvis du ønsker deg enda mer plass enn disse åtte gigabytene, må du opp med lommeboka. Hvis du har et stort plassbehov, kan du for eksempel få hele 50 gigabyte med Dropbox-plass ved å betale 9,99 dollar (omkring 57 kroner) i måneden.

Kanskje du er interessert i...