Ctrl + C - hurtigtastene for kopiering
Ctrl + C

Med Ctrl + C, som kanskje er de mest brukte hurtigtastene, kan du kopiere tekst og annet. Nå blir funksjonen enda bedre.

© Shutterstock

Slik blir kopier-og-lim-inn-funksjonen enda bedre

Med programmet Clipdiary kan du få enda mer glede av en av de nyttigste funksjonene i Windows – nemlig kopier- og-lim-inn-funksjonen.

4. desember 2020 av Martin Lorentsen

Kopier og lim inn, utklippstavle, clipboard eller copy-paste. 

Kjært barn har mange navn, men uansett hva du kaller funksjonen, har du sannsynligvis brukt den utallige ganger i løpet av tiden du har tilbrakt med Windows; du har kopiert en tekst ett sted og satt den inn et annet. 

Kopier-og-lim-inn-funksjonen er kort sagt uunnværlig for alle som bruker datamaskiner til daglig. Med programmet Clipdiary blir funksjonen enda lettere å bruke.

LES OGSÅ: Slik tar du et skjermbilde på pc-en

Programmet Clipdiary husker alt

Clipdiary er et program som på flere måter utvider utklippstablen i Windows.

Programmet husker alt du har kopiert, slik at du for eksempel unngår å miste en viktig kobling du kopierte, fordi du kom til å kopiere noe annet etterpå.

Clipdiary har nemlig en database som lagrer tekst, ord, koblinger, tabeller, figurer og bilder – med andre ord alt du noensinne har kopiert.

Er du på utkikk etter en kobling du kopierte for en tid tilbake, kan det kanskje virke uoversiktlig å lete etter den blant alt du har kopiert siden du installerte programmet. Det er ikke så vanskelig, Clipdiary har nemlig en god søkefunksjon som gjøre det enkelt å finne akkurat det du leter etter.

LES OGSÅ: 5 trinn til en bedre pc

Last ned programmet fra Fordelssonen

Clipdiary kan mye mer enn å huske utklipp. Programmet gjør det for eksempel veldig enkelt å sette inn flere kopierte elementer på én gang.

Hvis du abonnerer på Komputer for alle, kan du laste ned Clipdiary gratis fra Fordelssonen. Der finner du også en veiledning som gjør det enkelt å komme i gang med programmet.

> Du finner programmet og veiledningen i Fordelssonen

Abonnerer du ikke på Komputer for alle, kan du raskt gjøre noe med det. Klikk på denne koblingen for å lese mer om abonnementene du kan velge mellom.

Kanskje du er interessert i...