KOM_NO_170937-NR02_E_Flyt_filer_nemt_Web

Flytt filene helt uten problemer

Det er ikke vanskelig å kopiere og flytte filer i Windows, men den innebygde kopifunksjonen har enkelte begrensninger. Nå gjør programmet Copy Handler det mye smartere å overføre filer mellom mappene.

23. januar 2014

Datamaskinen kan bli fryktelig treg hvis du prøver å kopiere eller flytte mange filer samtidig – for eksempel et bildearkiv. Plutselig tar det et hav av tid å sjekke eposten, pc-en fryser når du åpner andre programmer og det ender ofte med at overføringen henger seg opp og må startes på nytt. Den innebygde kopifunksjonen i Windows er rett og slett for enkel og utilstrekkelig noen ganger, men heldigvis fins det et glimrende alternativ. Programmet Copy Handler gir deg en utvidet kopifunksjon som er både smartere og mye mer fleksibel enn den du kjenner fra Windows.

Programmet utarbeider en komplett oversikt over de siste filoverføringene og gir deg muligheten til å opprette noe som kalles en jobbkø. Du kan også sette overføringene på pause underveis. Det gjør at programmet er helt ideelt hvis du vil starte flere store overføringer samtidig. Det er lett å holde oversikten over de ulike oppgavene og velge om de skal utføres i en bestemt rekkefølge.

www.copyhandler.com

Kanskje du er interessert i...