5_genvej_komno_052015

Flott snarvei til filene

Nå er det slutt på å rote gjennom alle mappene på harddisken for å finne en bestemt fil. Med dette programmet trenger du bare et lite klikk for å finne riktig mappe.

22. mars 2015

Pc-er med Windows vil alltid ha den samme mappestrukturen som du kan bla deg rundt i med Windows Utforsker. Innholdet er der delt opp i noen kategorier, og under dem ligger alle mappene dine. Hvis du har brukt samme pc over mange år, kan det ha bygd seg opp et stort, kaotisk system av mapper og undermapper. Derfor kan det ta lang tid å komme fra “Datamaskin” til den fila du leter etter, for den ligger begravd inni utallige nivåer av undermapper.

Folders Popup er et program som én gang for alle setter en stopper for denne tidkrevende jakten ved å la en eneste hurtigtast gi direkte tilgang til akkurat den mappen du er ute etter. Du kan legge til alle de mappene du vil og så arrangere dem sånn at de er enkle å finne fram i. Du kan også fjerne mappene fra programmet igjen hvis du ikke bruker dem lenger. I tillegg til de utvalgte mappene dine inneholder programmet innebygde snarveier til både Skrivebordet, Kontrollpanel og “Datamaskin”.

Det er enkelt å installere Folders Popup, og etter installasjonen havner det på oppgavelinjen. Vi anbefaler at du lar programmet starte automatisk. Da slipper du å åpne det manuelt hver gang du starter Windows.

> Last ned Folders Popup

Kanskje du er interessert i...