3dskrivebord komno 082015

Kule effekter på Skrivebordet

Velg mellom hundre spennende temaer og få et Skrivebord som går det vanlige en høy gang. Du kan for eksempel sortere snarveiene dine i stabler etter filtype eller opprettelsesdato.

25. mai 2015

Du har mange spennende opplevelser i vente foran pc-enår du har installert programmet BumpTop. Skrivebordet som du kjenner i Windows, blir erstattet av et tredimensjonalt rom med et gulv og fire vegger. Det betyr at du egentlig får fem Skrivebord, som du kan bruke til å organisere snarveiene dine.

I tillegg til ekstra plass får du en rekke sorteringsmuligheter som gjør det lettere å få oversikt på det nye Skrivebordet. Snarvei-ikonene kan for eksempel sorteres etter filtype, størrelse eller dato og plasseres i organiserte rektangler. Gulvet på Skrivebordet blir sannsynligvis brukt til de fleste ikonene, mens veggene kan brukes til ting som du vil være ekstra oppmerksom på – for eksempel gule huskelapper.

Og kanskje det beste av alt: Sammen med BumpTop får du nesten 100 designtemaer. Funksjonene er de samme, men opplevelsen forandrer seg fra gang til gang hvis du bytter mellom temaene.

> Last ned BumpTop

Kanskje du er interessert i...