Smid_ud_komno_072012

Rydd opp i overflødige filer

Det er lett å rydde opp i Windows med programmet CCleaner. Vi fant og slettet over en gigabyte med overflødige data på testmaskinen vår.

28. april 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du fjerner overflødige filer fra harddisken din.

Et lite og nytt program kan utrette mirakler med å finne og fjerne overflødige filer fra harddisken din.

Harddisken blir konstant fylt opp av helt overflødige filer. Disse blir lagret av Windows og programmene du bruker. Nå kan du slutte å kaste bort plassen – her får du et kraftig verktøy som rydder effektivt opp i pc-en.

Du har kanskje lagt merke til at harddiskplassen din krymper for hver dag som går uten at du har gjort noe som helst som kan forklare dette. Dette er ikke noe du innbiller deg: Hvert sekund Windows-maskinen din er oppe og går, blir det lagret megabyte på megabyte med ubrukelige filer og mapper på harddisken din. Nettleseren din lagrer fortløpende bilder fra alle nettsidene du besøker, i en midlertidig mappe, og når du installerer programmer, blir de filene som er nødvendige for å gjennomføre installasjonen også lagret.

I tillegg blir alt av opplysninger om hvordan Windows fungerer også lagret i mapper på harddisken. En annen ting er alle programmene som du har installert. De fl este av dem forsyner seg også ganske grådig av harddiskplassen, hvor de lagrer forskjellige midlertidige filer. CCleaner, et program som ligger på CD 7, hjelper deg heldigvis med disse problemene så du kan få tilbake harddiskplassen din.

> Last ned CCleaner

Kanskje du er interessert i...