KOM_NO_171355_13_E_Fildeling_Web

Utrolig enkel fildeling

Med Jumpshare er det lett å dele dokumenter, bilder, mapper og mye mer med andre – og de trenger ikke å installere noe for å se innholdet.

2. september 2015

Du kan dele ting fra pc-en din med andre på en rekke forskjellige måter. Den vanligste og mest opplagte er å legge ei fil ved en epost eller en lynmelding (som for eksempel Facebook Messenger).

Men de fleste tjenestene for epost og lynmeldinger har irriterende begrensninger. Ett eksempel er Gmail, der du ikke kan legge ved filer på over 25 MB. Facebook Messenger beskjærer automatisk de vedlagte bildene. Og mange tjenester avviser .exe-filer av frykt for at de kan inneholde virus.

Tjenesten Jumpshare blåser i filformatet. Du kan dele hva som helst, og det på den enkleste måten som du kan tenke deg: Du trekker bare fila ned på kenguruikonet i Windows, slipper den og velger en mottaker. Istedenfor at fila blir sendt noe sted, lagrer Jumpshare den. Du får to gigabyte plass til rådighet helt gratis.

Mottakeren kan velge å laste ned fila til sin egen pc eller se den direkte hos Jumpshare, som støtter mer enn 100 ulike filformater som kan vises direkte i nettleseren.

> Last ned Jumpshare

Kanskje du er interessert i...