Hojreklik komno 182015

Verdens beste høyreklikkmeny

Du kan tilpasse høyreklikkmenyen slik at den inneholder akkurat det du trenger. Med Easy Context Menu er det ingen sak å få det til.

11. desember 2015

Den er et uunnværlig verktøy for de fleste pc-brukere: På Skrivebordet, i utforskeren og andre steder i Windows kan du alltid få tilgang til ekstra verktøy ved å høyreklikke. Likevel er det ikke alltid så lett å finne ut nøyaktig hvilke funksjoner du kan bruke. Riktignok finnes det noen faste menypunkter som “Ny Mappe” og “Egenskaper”, men utover det avhenger menyen av den konkrete situasjonen – og det er ikke sikkert du finner det du trenger. Dessuten inneholder menyen av og til noen mystiske funksjoner som er satt inn av programmer du kanskje har sluttet å bruke for lenge siden – og en rotete og milelang høyreklikkmeny føles mer som et flakslodd enn et reelt hjelpemiddel som gir deg det du faktisk trenger.

Derfor er det på tide at du tar tilbake kontrollen over høyreklikkverktøyet. Med programmet Easy Context Menu kan du bestemme akkurat hvilke punkter du vil ha med i hvilke høyreklikkmenyer. For det finnes nemlig flere av dem, og det er vel verdt innsatsen å skreddersy hver enkelt. Da får du andre og mer relevante muligheter når du høyreklikker på Skrivebordet enn når du høyreklikker på en fil eller mappe.

I denne artikkelen kan du lese om hvordan du enkelt oppretter punkter og underpunkter i høyreklikkmenyene. > Last ned Easy Context Menu

Kanskje du er interessert i...