Windows 8.1

Windows 8.1 rett rundt hjørnet

Nå kan du laste ned en prøveversjon av Microsofts nye operativsystem, Windows 8.1. Foreløpig er det den engelske versjonen som kan lastes ned, men ifølge Microsoft skal den norske bli lagt ut i løpet av noen få dager.

27. juni 2013

Windows 8.1 er ikke et splitter nytt system, men en videreutvikling av dagens Windows 8. Den største nyheten ser ut til å være bedre muligheter til å skreddersy utseendet etter egen smak. Du kan for eksempel bruke låseskjermen til å vise dine egne fotografier. Det blir et større utvalg av farger og bakgrunner til startskjermen, og det blir både mindre og større flisestørrelser. Det skal også bli lettere å forandre layout på startskjermen.

Den velkjente startknappen dukker opp i nederste venstre hjørne igjen, men den fungerer fremdeles ikke som før. Hvis du klikker på den, kommer du bare til startskjermen.

Det er viktig å være klar over at det er snakk om en beta, eller uferdig versjon. Hvis du er avhengig av et stabilt system, er det lurt å vente med å oppgradere til systemet er offisielt lansert.

Kanskje du er interessert i...