Backup_komno_072012

Bombesikker backup

Med et synkroniseringsprogram sikrer du filene dine best mulig.

30. april 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du sikrer filene dine best mulig.

Blir du svett og skjelven ved tanken på å miste dyrebare filer? Da gir vi deg superløsningen her: Programmet Allway Sync, som automatisk kopierer filene dine trygt til f.eks. en ekstern harddisk, innen ett minutt etter at de er opprettet eller endret.

Videofilm av barnas første, usikre skritt. Bilder av det smilende brudeparet som blir bombardert med ris. Alle de 637 musikk-cd-ene du brukte åtte uker på å få over på harddisken. Søknader, oppgaver, rapporter, kvitteringer og elektronisk post fra de siste ti årene. Vi kunne fortsatt å ramse opp alle filene som du virkelig ville savnet hvis uhellet en dag skulle være ute. Men det kan du ta helt rolig nå. Vi gir deg det effektive programmet Allway Sync og viser deg hvordan du kommer i gang med å sikkerhetskopiere de mest uerstattelige filene dine.

Denne artikkelen handler om sikkerhetskopiering, men ikke på den vanligste og enkleste måten. For Allway Sync er i et filsynkroniseringsprogram som enkelt og raskt kan stilles inn til å ta en sikkerhetskopi av filene dine så å si samtidig som du oppretter dem eller endrer dem. Dermed har du alltid ferske sikkerhetskopier av alle de private filene dine lett tilgjengelig.

> Last ned Allway Sync

Kanskje du er interessert i...