Browser komno 102015

Bruk nettet uten risiko

Alle slags farer ligger på lur når du starter nettleseren og begir deg ut på nettet. Men det er faktisk mulig å surfe uten å bekymre seg for noe som helst. Metoden heter Sandboxie – et helt beskyttet miljø til pc-en din.

26. juni 2015

Det er allment kjent at internett er fullt av nettsider som potensielt kan være skadelige for datamaskinen din. Noen sider tilbyr skadelige programmer, mens andre infiserer pc-en din med virus. Problemet er bare at det er kul umulig for en vanlig pc-bruker å vite hvilke sider som er farlige og hvilke du kan besøke med god samvittighet. Når du først oppdager at en nettside har skumle hensikter, er det ofte for sent og skaden har allerede skjedd.

Men det er faktisk mulig å åpne farlige nettsider uten å ta noen risiko i det hele tatt. I denne artikkelen bruker vi det smarte programmet Sandboxie, som gir deg muligheten til å surfe uten å være bekymret for konsekvensene. Når du surfer med en nettleser i Sandboxie-modus, ser du en gul ramme rundt nettleservinduet. Det er en garanti for at du er på trygg grunn. Ingenting som du foretar deg i denne modusen, kan påvirke pc-en din. Selv om nettsider angriper deg med virus, sørger Sandboxie for at de skadelige filene blir satt i karantene. Sandboxie lagrer bare filene på sin egen lille avdeling av harddisken. Og det er vanntette skott mellom denne avdelingen og resten av Windows.

> Last ned Sandboxie

Kanskje du er interessert i...