KOM_NO_170936-NR02_C_Sikkerhedskopier_Web

Lagre perfekte sikkerhets kopier

Det er lurt å være forberedt på det verste – så du er klar hvis pc-en plutselig krasjer eller du kommer i skade for å slette en viktig mappe. Her kan du se hvor lett det er å sikre filene dine – helt automatisk.

20. januar 2014

Du er sikkert godt forsikret mot bulker i bilen, brann og innbrudd i huset. Derfor er det som regel ikke noe problem å få erstattet pc-en hvis du mister den. Det er verre med alle bildene, dokumentene og det andre innholdet på datamaskinen – som det av naturlige grunner ikke er like lett å få igjen fra forsikringsselskapet.

Derfor er det viktig at du sikrer de uerstattelige filene dine mens du fremdeles har muligheten til det – og det er temaet i denne artikkelen. Programmet Duplicati, som du finner på cd-en denne gangen, sørger for å ta sikkerhetskopier av filene dine. Alt foregår helt automatisk, og du må bare velge hvilke filer eller mapper som du vil ta backup av. Det er virkelig enkelt, og det er like lett å gjenopprette filene hvis du kommer i skade for å slette viktige dokumenter eller harddisken plutselig krasjer. Duplicati har en brukervennlig veiviser som gjør det lett å gjenopprette de tapte filene.

> Last ned Duplicati (32-bit) > Last ned Duplicati (64-bit)

Kanskje du er interessert i...