KOM_NO_170897-NR18_L_Smartphone-sikker_Web

Gjør smartmobilen sikker

Hvis mobiltelefonen din havner i feil hender, kan uvedkommende få fri tilgang til alle dine private opplysinger. Her kan du se de beste sikkerhetstipsene våre for smarttelefoner.

4. desember 2013

Det er lurt å passe godt på smarttelefonen sin. Men det er lettere sagt enn gjort. Mobilen er så liten at det er lett å glemme den, lett å miste den og lett å få den stjålet.

Derfor er det viktig at du beskytter de private dataene dine så godt som mulig. Jo mer du bruker en smarttelefon eller et nettbrett, desto mer personlig informasjon har du liggende på de mobile enhetene. Som en hovedregel burde du alltid logge deg ut av tjenester som epostkontoen din eller Facebook og unngå at telefonen husker passord automatisk.

Det gjør det imidlertid litt tungvint å bruke telefonen, men hvis du tar dine forholdsregler og bruker mobiltelefonen med omtanke, er det både trygt og sikkert å gå rundt med den.

Mobilen og nettbrettet ditt fortjener best mulig beskyttelse. På de neste sidene kan du se hvordan du sikrer deg best mulig mot misbruk.

Kanskje du er interessert i...