eat pill

Passord i pilleform

Motorola jobber med å utvikle piller og elektroniske tatoveringer, så du for eksempel kan ta en pille med pinkoden til telefonen.

12. juni 2013
motorola password

Det kan være vanskelig å huske alle de forskjellige passordene og kodene til telefonen, epostkontoen eller bankkortet, og det får mange til å bruke det samme passordet overalt. Det kan gjøre deg utsatt for hackere og svindelforsøk. Men nå er det heldigvis gode nyheter for alle som har problemer med å huske ti forskjellige passord.

Teleselskapet Motorola jobber nemlig med flere løsninger som kan åpne telefonen og datamaskinen helt automatisk. De viktigste ideene er en elektronisk tatovering og en passord-pille.

Tatoveringen kan limes på huden og har elektroniske komponenter som for eksempel kan gjenkjennes av telefonen eller nettbrettet ditt. Passordpillen svelger du, og så sender den et signal fra magesekken som kan åpne datamaskinen eller epostkontoen din.

Pillen blir drevet av magesyre, så du trenger heldigvis ikke å sluke batterier i tillegg.

Men du er nok pent nødt til å huske passordene dine en god stund til. Det kan lang tid før den nye teknologien er ferdigutviklet, forteller Motorola.

Kanskje du er interessert i...