BullGuard

BullGuard sikrer "tingenes internett"

Nå kan du raskt og enkelt se om en eller flere av nettverksenhetene dine er usikre. BullGuard har nemlig laget en gratis "Internet of Things"-skanner.

9. juni 2016

De fleste elektroniske dingser i hjemmet er i dag er koblet mot hverandre i det lokale nettverket. Dette kalles "tingenes internett". Det er praktisk, men også en potensiell sikkerhetstrussel.

Kriminelle kan nemlig få tilgang til hele nettverket via hvilken som helst av enhetene dine. Hvis for eksempel det trådløse overvåkingskameraet ikke er sikret med passord kan uvedkomne få tilgang til telefonen eller pc-en din via kameraet, selv om disse enhetene er passordbeskyttet.

Se etter svake ledd

BullGuard lanserte nettopp et program som gratis undersøker nettverket ditt og finner eventuelle svakheter. Finner skanneren en enhet der sikkerheten kan forbedres, melder den fra og gir samtidig råd om hva du kan gjøre.

Har du flere enheter i det trådløse nettverket, kan det være en god idé å prøve BullGuards nye skanner. Det er gratis og du trenger ikke å laste ned noe som helst. Skann nettverket HER.

Kanskje du er interessert i...