Antivirus, Antimalware, Antiransomware, programoppdatering

Komputer for alles sikkerhetspakke gir god og grundig beskyttelse.

Den beste pc-sikkerheten i 2019

Med sikkerhetspakken til Komputer for alle får du blant annet programmer mot virus, skadevare og utpressing. Det gir den beste og mest allsidige beskyttelsen for vanlige pc-brukere.

24. desember 2018 av Steffen Nielsen

Nå kan leserne laste ned Komputer for alles nye sikkerhetspakke.

Pakken inneholder seks programmer som til sammen beskytter mot de vanligste truslene som kan ramme i 2019. Det omfatter virus, skadevare, utpressing, nettfiske, tasteloggere med mer.

Programmene er nøye utvalgt av redaksjonen og oppdateres fortløpende.

Her er en kort presentasjon av de seks programmene i sikkerhetspakken:

1. Beskyttelse mot virus

Panda Antivirus er et enkelt og oversiktlig antivirusprogram som gir svært god beskyttelse mot ulike trusler. Programmet kan også gjennomsøke eksterne stasjoner.

2. Oppdaterer programmer

Kaspersky Software Updater gjør mirakler for din dårlige samvittighet ved å oppdatere programmene automatisk slik at pc-en er mindre sårbar for angrep.

3. Bekjemp skadevare

Malwarebytes er et program som bekjemper alle former for skadelig programvare. Det skanner pc-en, finner og fjerner skadelige programmer.

4. Unngå utpressingsvirus

Acronis Ransomware Protection bekjemper en av de farligste truslene i dag, nemlig at filene blir kidnappet og du må betale løsepenger for å få dem tilbake.

5. Bruk sikre passord

LastPass sørger for at du bare behøver å huske ett passord. Programmet genererer sikre passord når du oppretter kontoer på forskjellige nettjenester.

6. Unngå reklameprogrammer

Malwarebytes AdwCleaner beskytter mot reklame- og spionprogrammer som truer med å infisere pc-en og deretter overvåke nettrafikken. 

Slik får du sikkerhetspakken:

Sikkerhetspakken finner du i Fordelssonen. Som abonnent på bladet kan du logge deg inn og laste ned de seks programmene med tilhørende trinn-for-trinn-guider som gjør dem enkle å ta i bruk.

Du kan tegne et abonnement på Komputer for alle og få tilgang til programmene i Fordelssonen, lese bladet digitalt i appen Wype og få mange andre abonnementsfordeler for kun kroner 29,-

Se våre abonnementstilbud her.

Akkurat nå kan du velge mellom flere fine abonnementsgaver. Du kan for eksempel få et tastatur til mobilen, et overvåkingkamera eller en ergonomisk mus med abonnementet på Komputer for alle.

> Les mer om sikkerhetsprogrammene i Fordelssonen.

Her er Komputer for alles nye sikkerhetspakke anno 2019.

Kanskje du er interessert i...