Antivirus, Antimalware, Antiransomware, programoppdatering

Komputer for alles sikkerhetspakke gir god og grundig beskyttelse.

Den beste pc-sikkerheten i 2019

Med sikkerhetspakken fra Komputer for alle får du blant annet programmer mot virus, skadevare og utpressing. Det gir den beste og mest allsidige beskyttelsen for vanlige pc-brukere.

20. september 2019 av Steffen Nielsen


Nå kan leserne laste ned Komputer for alles nye sikkerhetspakke.

Avast Free Antivirus erstatter Panda Antivirus og er vårt beste forslag til et godt antivirusprogram. Samtidig har PatchMyPC erstattet Kaspersky Software Updater, slik at du får det beste verktøyet til å oppdatere pc-programmene til de nyeste, og dermed, sikreste versjonene.

> I det nye nummeret av Komputer for alle får du en grundig guide til Avast Free Antivirus. Les guiden i bladet eller her i Fordelssonen.

Pakken inneholder seks programmer som til sammen beskytter mot de vanligste truslene som kan ramme i 2019. Det omfatter virus, skadevare, utpressing, nettfiske, tastelogger med mer.

Programmene er nøye utvalgt av redaksjonen og oppdateres fortløpende.

Her er en kort presentasjon av de seks programmene i sikkerhetspakken:

1. Beskyttelse mot virus

Avast Free Antivirus er et enkelt og oversiktlig antivirusprogram som gir deg mulighet til å skanne harddisken for virus. Du får også sanntidsbeskyttelse mot ulike trusler. 

2. Oppdaterer programmer

Patch My PC gjør underverker for din dårlige samvittighet ved å oppdatere programmene automatisk, slik at pc-en er mindre sårbar for angrep.

3. Bekjemp skadevare

Malwarebytes er et program som bekjemper alle former for skadelig programvare. Det skanner pc-en, finner og fjerner skadelige programmer.

4. Unngå utpressingsvirus

Acronis Ransomware Protection bekjemper en av de farligste truslene i dag, nemlig at filene blir låst og du må betale løsepenger for å få dem tilbake.

5. Bruk sikre passord

LastPass sørger for at du bare behøver å huske ett passord. Programmet genererer sikre passord når du oppretter kontoer på forskjellige nettjenester.

6. Unngå reklameprogrammer

Malwarebytes AdwCleaner beskytter mot reklame- og spionprogrammer som truer med å infisere pc-en og deretter overvåke nettrafikken. 

Slik får du sikkerhetspakken:

Sikkerhetspakken finner du i Fordelssonen. Som abonnent på bladet kan du logge på og laste ned de seks programmene med tilhørende trinn-for-trinn-guider som gjør dem enkle å ta i bruk.

Du kan tegne et abonnement på Komputer for alle og få tilgang til programmene i Fordelssonen, lese bladet digitalt i appen Wype og få mange andre abonnementsfordeler for bare 29 kroner.

Se våre abonnementstilbud her.

Akkurat nå kan du velge mellom flere flotte abonnementsgaver. Du kan for eksempel få et tastatur til mobilen, et overvåkingkamera eller en ergonomisk mus sammen med abonnementet på Komputer for alle.

> Les mer om sikkerhetsprogrammene i Fordelssonen.

Her er Komputer for alles nye sikkerhetspakke anno 2019.

Kanskje du er interessert i...