Secrecy

Sjekk sikkerheten på Facebook

Nå blir det enda enklere å sjekke personvern-innstillingene på Facebook. Facebook har nemlig lansert et verktøy som gjør at det går både raskt og enkelt.

18. september 2014

Hvis du har revet deg i håret når du har prøvd å endre personvern-innstillingene på Facebook, har vi gode nyheter til deg. Med et nytt verktøy er det både raskt og enkelt å sikre de private opplysningene dine.

Snarveier for personvern Den nye funksjonen heter "Snarveier for personvern" og du finne den ved å trykke på den lille hengelåsen ved siden av jordkloden oppe på menylinja. Med en blå Facebook-dinosaur som maskot fører den deg gjennom tre trinn som gjør det enkelt å forandre på innstillingene.

Hvem kan se innleggene dine? I det første trinnet kan du bestemme hvem som kan se innleggene dine. I det neste får du en oversikt over alle appene som er tilknyttet Facebook-kontoen din. Du kan for eksempel bestemme om alle vennene dine kan se hvilke låter du spiller på Spotify. I det siste trinnet finner du personlig informasjon som epostadresse, fødselsdag og by. Når du er ferdig, blir veiviseren avsluttet og innstillingene lagret.

Du bør være klar over at ikke alle personlige opplysninger blir vist i veiviseren. Hvis du vil forandre på noe annet, må du gå inn på profilen din og gjøre endringer der.

Kanskje du er interessert i...