Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

© Samsung

Her er de beste smarttelefonene akkurat nå

Hvilke er de beste smarttelefonene akkurat nå? Testredaktøren gir deg svaret.

16. mars 2017 av Morten Skeldal Østergaard

De beste telefonene er dyre, men så får du også den ypperste teknologien som kan kjøpes for penger. Her er de beste akkurat nå – én iPhone og to Android-telefoner.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

© Samsung

Toppmodellen fra Samsung, Galaxy S7 Edge, har en av de beste skjermene som noensinne er produsert, med suveren kontrast. Den har avrundede kanter, og ved å føre fingeren opp langs siden kommer det opp en snarvei til mange funksjoner. Modellen blir trolig også en del billigere når Galaxy S8 lanseres i slutten av mars.

Les testen av Samsung Galaxy S7 Edge i testsonen

iPhone 7

Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

© Apple

Siden den første modellen ble lansert for nesten ti år siden har Apples iPhone vært blant de aller beste. Den hittil siste versjonen har fått bedre kamera, en lyssterk og svært god skjerm og lang batteritid. Samtidig har den en ny funksjon, som ble innført med iPhone 6S, nemlig "haptisk respons". Det betyr at du kjenner en lett vibrasjon i fingeren når du utfører en handling på skjermen.

Les testen av Apple iPhone7 i testsonen

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

© Sony

Xperia XZ er det nye flaggskipet fra Sony, og den er definitivt blant de beste når det gjelder design og regnekraft. XZ har en skarp og god skjerm på 5,2 tommer og en kraftig prosessor, og kombinasjonen gir en behagelig og rask brukeropplevelse.

Les testen av Sony Xperia XZ i testsonen

Tegner du et abonnement på Komputer for alle nå, får du tilgang til de fem siste bladene via appen Wype.

Kanskje du er interessert i...