HuaweiP9

Bilder av ny Huawei-telefon lekket

Kinesiske Huawei er i full gang med testing av den neste toppmodellen, P9. Her er de første uoffisielle bildene.

6. mars 2016

Årets største mobilmesse er nettopp avsluttet i Barcelona, men det var ikke alle produsenter som avslørte alt. De første bildene av den neste toppmodellen fra Huawei, P9, har for eksempel dukket opp på nettet de siste dagene.

Vedkommende som tok de avslørende bildene, forteller til nettmagasinet venturebeat.com at telefonen har en Full HD-skjerm på 5,2 tommer.

Av bildene fremgår det at Huawei P9 har to kameraer på baksiden, og begge skal ha en oppløsning på tolv megapiksler. Dermed bør man være garantert detaljrike bilder. På baksiden av telefonen finner vi også en fingeravtrykksleser.

Ifølge kilden til venturebeat.com har Huawei P9 imponerende spesifikasjoner, blant annet 3 GB ram, Huaweis egen Kirin 950-prosessor og et batteri på hele 3900 mAh.

Telefonen er selvfølgelig utstyrt med nyeste versjon av Android, nemlig 6.0.1 Marshmallow, slik at du telefonen reagerer lynraskt på alle kommandoer. Dessuten får du lading og dataoverføring via den nye USB Type-C-kontakten.

Bildene er som sagt ikke offisielle, og dermed kan det komme endringer før den endelige versjonen blir lansert, men de gir likevel et visst inntrykk av hva vi har i vente. Vil du ta telefonen nærmere i øyesyn, kan du SE BILDENE HER

Kanskje du er interessert i...