Samsung Galaxy Note 8
© Samsung

Galaxy Note 8 setter salgsrekord

Etter fjorårets katastrofale lansering av Galaxy Note 7 bryter Samsungs nye toppmodell rekorden for forhåndsbestillinger.

12. september 2017 av Peter Skovbjerg Jensen

Etter all dramatikken rundt Galaxy Note 7 i fjor har Samsung uten tvil fulgt engstelig med på lanseringen av den nye Galaxy Note 8.

Forgjengeren hadde nemlig et batteri som kunne ta fyr eller til og med eksplodere. Firmaet har derfor reklamert med et nytt testsystem som skal kunne fange opp enhver defekt ved batteriene.

Kundene ser ut til å stole på Samsung. Den nye modellen har nemlig overgått forgjengeren og alle andre smarttelefoner i Note-serien når det gjelder forhåndsbestillinger, ifølge en pressemelding fra Samsung.

Les mer om Android-telefoner her

Forhåndsbestilling med fordeler

Noe av det rekordhøye forsalget kan muligens forklares med tilbudene du får hvis du bestiller telefonen på forhånd.

Ved forhåndsbestilling får du en gratis «DeX station» til en verdi av 1590 kroner, som gjør mobilen til en liten stasjonær pc. Noen forhandlere har i stedet tilbudt Samsungs 360-graderskamera eller en trådløs lader som en del av tilbudet ved forhåndsbestilling.

Galaxy Note 8 kommer i butikkene den 15. september, bare tre dager etter at Apple avslører hva som trolig blir den største konkurrenten til Note 8. 

Samsung Galaxy Note 8 koster 9990 kroner i forsalg og kan forhåndsbestilles på Samsungs hjemmeside.

Kanskje du er interessert i...