Samsung Galaxy Note 8


© Samsung

Ny Samsung Galaxy Note 8 er presentert

Den nye Samsung Galaxy Note 8 er avduket, og flere forhandler har allerede oppgitt spesifikasjonene på den nye smarttelefonen.

23. august 2017 av Peter Skovbjerg Jensen

Den nye toppmodellen fra Samsung er klar. Galaxy Note 8 er den hittil beste smarttelefonen Samsung har produsert og er merkbart kraftigere enn Galaxy S8 Plus.

Der har lenge vært spekulert i hva den nye telefonen ville by på. Nå har noen av ryktene blitt bekreftet.

Ny teknikk i Samsung Galaxy Note 8

Telefonen inneholder mye ny teknologi. Blant annet har den to hovedkameraer som benyttes til både bildestabilisering og nye måter å fokusere på som ikke er mulig med et vanlig, enkelt mobilkamera. Resultatet skal være skarpe bilder selv ved dårlig lysforhold.

Samsung Galaxy Note 8 har også en penn som kan bruks på den store trykkfølsomme skjermen. Hvis du ofte føler at fingrene er for store som mobilen, kan altså dette være telefonen for deg.

Batteriet er dessverre ikke helt hva vi hadde håpet. Selv om den nye telefonen har muligheter til trådløs lading, er batteriet bare på 3300 mAh – til sammenligning har Galaxy S8 Plus et batteri på 3500 mAh.

Etterfølgeren til katastrofetelefonen Note 7

Batteristørrelsen kan være en reaksjon på den katastrofen Galaxy Note 7 viste seg å være.  

Forgjengeren forårsaket brann og eksplosjoner, og medførte tilbakekalling og store tap for Samsung.

Den nye Galaxy Note 8 er gjennomtestet for å unngå liknende situasjoner, og hos Samsung håper man at produktet gjennoppretter tilliten til selskapet.

Husker du Note 7-saken? Her kan du lese Samsungs forklaring på hvorfor mobilene tok fyr. 

Kanskje du er interessert i...