Galaxy s6 Edge+

Samsung presenterer to nye telefoner

Samsung har nettopp lansert to nye smarttelefoner med stor skjerm – Galaxy Note 5 og Galaxy S6 Edge+, men det er bare sistnevnte som lanseres i Norge.

16. august 2015

Et av årets store samtaleemner når det gjelder smarttelefoner, har vært Samsung Galaxy S6 Edge, som har fått en hel del oppmerksomhet, ikke minst på grunn av den buede skjermen. Nå kommer storebroren, Galaxy S6 Edge+, med større skjerm.

Telefonen ble presentert sammen med Samsung Galaxy Note 5, som er etterfølgeren til suksessmodellen Galaxy Note 4, men denne kommer dessverre ikke for salg i Norge. Heldigvis har Galaxy S6 Edge nesten identiske spesifikasjoner, men du må unnvære pekepennen som følger med Note 5.

Galaxy S6 Edge+ har en QHD-skjerm på 5,7 tommer, 4GB RAM, 32 eller 64 GB internminne og et batteri på 3000 mAh. Batteriet er ikke utskiftbart, men kan hurtiglades også med trådløs lading. Det betyr i praksis at telefonen kan lades opp helt på bare to timer, uten å koble til kabel.

Prisen på Samsungs Galaxy S6 Edge+ blir 7990 kroner for versjonen med 32 GB internminne, en tusenlapp mer med 64 GB. Telefonen er i butikkene fra september.

Kanskje du er interessert i...